Wie zijn wij?

BG.legal is een stevig geworteld advocatenkantoor in Noord-Brabant. Gehuisvest in de drie grote steden: ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. De locaties bieden de advocaten en medewerkers de ruimte om optimaal en efficiënt samen te werken in specialistische teams. Toegankelijk en bereikbaar om nog sneller antwoord te kunnen geven.

Binnen de sector BG.energie zijn advocaten van BG.legal werkzaam die gespecialiseerd zijn in het energierecht. Juist energiewetgeving is niet beperkt tot de traditionele rechtsgebieden zoals contractenrecht, mededelingsrecht- en bestuursrecht. Dit betekent dat onze advocaten optimaal voor oplossingen kunnen zorgen omdat zij zowel hun praktijkgebied als de branche kennen.

De advocaten die werkzaam zijn binnen de sector BG.energie hebben kennis [zowel publiek- als privaatrechtelijk] van zon-, wind-, en bio-energieprojecten, energiecontracten, milieurecht, leidingschades, warmtewetgeving en begeleiden juridische procedures met betrekking tot het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen. Binnen de sector BG.energie wordt geadviseerd en geprocedeerd over alle vraagstukken binnen de energieketen, in het bijzonder in het kader van vastgoed[projecten].

Onze specialisten binnen de sector BG.energie zijn:

 

Contactgegevens:

boogers@bg.legal
+31 (0)88 – 141 08 64
bg.legal/contact